Motorrijder gewond bij verkeersongeluk Heymanslaan

nieuws
Foto: Raymond Meter - meterfotografie.nl

Bij een verkeersongeluk maandagmiddag op de Heymanslaan is een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt Raymond Meter van de incidentenwebsite meterfotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur ter hoogte van de kruising met de Oosterhamrikkade. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Meter. “Het gaat om een ongeluk waarbij een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing kwamen. De motorrijder kwam daarbij ten val en raakte gewond.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Verpleegkundigen van een ambulance hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

Beide voertuigen liepen bij het ongeluk flink wat schade op. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Deel dit artikel: