Kinderen kunnen naar het strand in De Hoogte

Zandkastelen bouwen, knutselen of gewoon even lekker in het zand liggen. Sinds vandaag kan het in De Hoogte. Daar is de speeltuin nu omgedoopt in ‘De Hoogte aan Zee.’ Het strand werd maandag officieel geopend door kinderburgemeester Floor.

Ook de speeltuinen in De Hoogte, Vinkhuizen en de Oosterparkwijk zijn de ‘stranden’ inmiddels open. Over twee weken draagt wethouder Carine Bloemhoff het stokje over aan speeltuinen in Selwerd, Corpus den Hoorn, Hoogkerk en De Weijert. Deze ‘stranden’ zijn open tot en met 6 augustus.

Door het coronavirus gaan veel gezinnen niet op vakantie. Daarnaast zijn er ook veel gezinnen die geen geld hebben om op vakantie te gaan. Speciaal voor deze kinderen organiseert de Speeltuincentrale, naast deze strandspeelmiddagen, ook allerlei andere activiteiten,  zoals bijvoorbeeld boomhutten bouwen,  of theater workshops.

Deel dit artikel: