Jonge Onderzoekers deze vakantieweek helemaal vol

De Jonge Onderzoekers aan de Dirk Huizingastraat zijn dit jaar extra populair: tijdens de vakantie zitten ze namelijk helemaal vol met kinderen die aan allerlei activiteiten mee kunnen doen.

De kinderen kunnen kunnen kiezen uit allerlei verschillende activiteiten, zoals programmeren, kleien, verven en nog veel meer. Voor hen was het nu extra leuk om weer samen bezig te kunnen zijn. “Best leuk, maar soms is het een beetje moeilijk om er rekening mee te houden,” zegt Tamara. “Je moet veel handen wassen en zo.”

Dat merkt ook directrice Carleen Baarda. “Iedereen is wel weer heel blij om aan het werk te gaan, kinderen vinden het leuk. Maar het is lastig om kinderen te begeleiden terwijl je op anderhalve meter afstand moet blijven.” Er zijn dan ook stickers, looproutes en iets minder activiteiten om die afstand toch iets makkelijker te maken.

Van 11 t/m 15 augustus is er nog een vakantieweek bij de Jonge Onderzoekers.

 

 

Deel dit artikel: