Campagne Marketing Groningen gaat toeristisch seizoen verlengen

Marketing Groningen begint vrijdag met een campagne om deze zomer en nazomer de recreatieve sector, toeristiscbe en culturele ondernemers, retail en horeca te ondersteunen.

De zomercampagne, genaamd “Gelukkig ben je in Groningen”, wil laten zien dat onze provincie van alles te bieden heeft. Dit omdat veel Nederlanders hun vakantie dit jaar in eigen land of achtertuin besteden. Marketing Groningen zet daarom in op het verlengen van het toeristisch seizoen, en richt zich vooral op mensen uit Noord-Nederland.

Op internet, facebook en instagram worden bijzondere en onbekende plekken uitgelicht. Voor de stad Groningen wordt specifiek de zomerprogrammering en de gastvrijheid van de ondernemers uitgelicht, op gebied van winkelen, uitgaan of cultuurbezoek.

Marketing Groningen verzorgt de reclame via artikelen in magazines en het NRC, maar ook in de lokale media. Later dit seizoen staat nog een campagne in Duitsland op de rol.