Zomerprogramma Oosterpoort: Arjen Lubach, Anne Neuteboom, Bert Visscher

nieuws
foto: Dieuwert Tuinstra

Na bijna 200 voorstellingen en concerten te hebben moeten annuleren, is de organisatie blij de deuren van De Oosterpoort de komende zomer te kunnen openen met een speciaal zomerprogramma.

SPOT Groningen presenteert Summer Stage. Onder meer: Arjen Lubach doet iets nieuws, ‘klapstoelcabaret’ van Anne Neuteboom en Bert Visscher komt optreden. Het Noord Nederlands Toneel speelt De Poolse Bruid.  Op het programma ook veel muziek.

‘Een theater- of concertbezoek verloopt in coronatijd net als veel zaken anders dan anders. Geïnteresseerden kunnen alleen online een kaartje kopen voor één van de programma’s van Summer Stage en blijven tijdens het applaus verplicht op hun stoel zitten’.

Zie hier het hele programma voor zover dat op dit moment bekend is.