Nieuwe commercieel manager voor Donar: ‘Gisela Staal is de juiste vrouw op de juiste plek’

sport
Gisela Staal - Foto: Donar

Gisela Staal wordt, vanaf 1 augustus aanstaande, de opvolger van Peter van der Molen als commercieel manager bij Donar.

“Al jaren geniet ik, als lid van de Basketball Business Club, van de mooie wedstrijden. Nu mag ik een actieve rol voor Donar gaan vervullen”, vertelt Staal. “Ik kijk er naar uit om, samen met de spelers, staf bestuur, vrijwilligers, maar bovenal met alle fans en sponsoren, Donar te zien groeien naar de Basketball Champions League.”

Volgens het bestuur van Donar is Staal de ideale opvolger van Peter van der Molen. “In Gisela hebben wij de verbinder gevonden die de toegevoegde waarde voor de sponsoren zichtbaar gaat maken”, aldus voorzitter Jannes Stokroos. “Haar ervaring en gedrevenheid zijn voor Donar zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat Gisela de juiste vrouw op de juiste plek is.”

Staal werkte de afgelopen jaren als commercieel directeur voor vertaalbureau Nimus translations. Daarvoor was zij teamleider marketing & communicatie bij Abiant Uitzendgroep.

Deel dit artikel: