Motorrijder gewond bij verkeersongeluk in Noordlaren

nieuws
Foto: Joey Lameris - 112groningen.nl

Een motorrijder is woensdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeluk nabij Noordlaren. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.35 op de kruising van de Zuidlaarderweg met de Beslotenveenseweg tussen Noordlaren en Blankeweer. “De motorrijder reed achter een automobilist die af wilde slaan de Beslotenveenseweg op”, vertelt Lameris. “De motorrijder had te laat in de gaten dat de automobilist af wilde slaan en hij moest hierdoor een noodstop uitvoeren. Bij deze remactie kwam hij ten val.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanceverpleegkundigen hebben de motorrijder gecontroleerd. De man is na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Deel dit artikel: