Masterplan voor aanpak winkelcentrum Paddepoel

nieuws
Foto Andor Heij

De gemeenteraad heeft woensdag het Masterplan Kloppend Hart Paddepoel in ontvangst genomen. Het draait om nieuwe ontwikkelingen rond het Winkelcentrum Paddepoel.

Het winkelcentrum heeft plannen voor uitbreiding, mede in verband met de diverse nieuwe woontorens die in de naaste omgeving zijn verrezen. De omwonenden hebben, samen met de gemeente en alle betrokken partijen, een masterplan bedacht. Dat moet de samenhang tussen de diverse plannen vergroten.

Het winkelcentrum gaat zich meer naar buiten richten en er komt een betere verbinding met de directe omgeving. Ook een deel van de openbare ruimte wordt opnieuw ingericht. Verder komt er meer groen. De plannen worden de komende maanden verder uitgewerkt.

Deel dit artikel: