Herepoort moet op zaterdag door met damwanden intrillen

nieuws
Foto: Ecco van Oosterhout

Combinatie Herepoort gaat ook aanstaande zaterdag damwandplanken intrillen bij de Helperzoom en de Kempkensberg. Door eerdere vertraging loopt de aannemerscombinatie achter op de planning.

De nieuwe toegangsweg voor DUO/Belastingdienst moet volgende week worden gebouwd. Deze komt vlak naast de zuidelijke damwand te liggen. Om verdere vertraging te voorkomen, heeft Herepoort besloten ook op zaterdag 9 mei damwandplanken in te trillen. Er wordt gewerkt tussen  07.00 uur tot 17.00 uur.

“Uiteraard realiseren we ons dat het intrillen van damwandplanken hinder veroorzaakt zoals geluid en trillingen”, zo schrijft Herepoort op de website van Aanpak Ring-Zuid. “In deze periode van coronamaatregelen zullen de omwonenden meer thuis zijn dan normaal. Het ontwijken van de hinder is dan ook lastig. Wij gaan door met de werkzaamheden om vertraging te voorkomen en vragen hiervoor begrip.”