FC Groningen verkoopt 1.800 seizoenskaarten in minder dan een week

sport

Dankzij de seizoenkaartcampagne ‘Laat ons weer eens juichen’, die afgelopen woensdag door FC Groningen werd gelanceerd, is het aantal gekochte seizoenskaarten verdubbeld. Sinds begin deze week verkocht de club iets meer dan 1.800 seizoenkaarten.

Het totale aantal seizoenkaarten voor 2020/2021 staat inmiddels op 3.649 stuks. Daarnaast ziet tot nu toe maar liefst 93% van de huidige seizoenkaarthouders af van een tegemoetkoming voor de gemiste thuiswedstrijden.“De reacties die we ontvangen, zijn hartverwarmend,” zegt algemeen directeur Wouter Gudde. “In het noorden van het land, maar ook ver daarbuiten laten supporters en sponsors zien wat FC Groningen daadwerkelijk voor ze betekent. Echt geweldig!”

Op commercieel vlak werden ook successen geboekt. In de eerste dagen na de start van de campagne hebben  35 van de bezochte bedrijven hun overeenkomst met de club verlengd, in sommige gevallen ook meer faciliteiten afgenomen om de club extra te steunen en hebben ze ook afgezien van een tegemoetkoming voor het afgelopen seizoen.

Deel dit artikel: