Vrachtwagen en motorrijder botsen op Van der Hoopstraat

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdagmiddag op de Van der Hoopstraat is een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend”, vertelt Ten Cate. “Getuigen vertellen dat de motorrijder is aangereden door de vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen reed achteruit, waarbij de motorrijder achter de vrachtwagen reed. De chauffeur van de vrachtwagen zag de motorrijder niet waardoor een botsing het gevolg was.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanceverpleegkundigen hebben zich ontfermd over het slachtoffer. De bestuurder is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: