Stuur een ‘opkikkertje’ naar een inwoner van de Korrewegwijk of De Hoogte

nieuws
Foto: Groenhuis

Het Groenhuis, een wijkproject van WerkPro in de Korrewegwijk, is donderdag een ‘opkikker-actie’ begonnen. Medewerkers van het Groenhuis gaan gekleide kikkers met een persoonlijk boodschap bezorgen aan inwoners van de Korrewegwijk en De Hoogte.

Het Groenhuis bedacht de actie nadat een medewerker zo’n 130 kikkertjes had gekleid. De vensterbank van de medewerker puilde uit, dus besloot het Groenhuis om anderen blij te maken met een ‘opkikker’. De wijkwerkplaats is gesloten, waardoor vele deelnemers aan de participatietrajecten thuis kwamen te zitten. Enkele van hen gaan de kikkertjes nu bezorgen aan bewoners van de Hoogte en de Korrewegwijk die een hart onder de riem verdienen.

Kent u iemand in deze wijken die wel een opkikkertje kan gebruiken? Stuur dan een mail naar hetgroenhuis@werkpro.nl en vermeld daarin; “Ik wil een opkikkertje sturen naar..” Vermeld naam en adresgegevens, plus een persoonlijke boodschap. De medewerkers van het Groenhuis bezorgen deze dan persoonlijk  op het aangegeven adres. Maar natuurlijk wel op gepaste afstand.