Vallende boom mist voorbijrijdende auto op haar

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In het Stadspark is zondagmiddag een boom omgevallen. De boom miste op een haar na een voorbijrijdende auto. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van een stormschade kwam rond 14.15 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een bluswagen ter plaatse werd gestuurd. “Het gaat om een boom aan de Campinglaan die door nog onbekende oorzaak is omgevallen”, vertelt Ten Cate. “Een automobilist heeft geluk gehad. Hij reed net door de straat toen de boom omviel. De boom heeft de auto op een haar na gemist. Op wat deukjes en krasjes na is de auto onbeschadigd geraakt.” Een lantaarnpaal kwam er slechter vanaf. Die raakte zwaarbeschadigd.

Brandweerlieden hebben met een kettingzaag de boom in stukken gezaagd. Hoe de boom heeft kunnen omvallen wordt onderzocht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl