Overval op New York Pizza in binnenstad

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Er heeft maandagavond een overval plaatsgevonden op een vestiging van New York Pizza in de Nieuwe Ebbingestraat. Dat meldt de politie.

De overval vond plaats rond 22.50 uur. “Een man drong rond dat tijdstip de eetgelegenheid binnen”, vertelt een politiewoordvoerder. “Hij uitte daarbij dreigementen in de richting van een medewerker. Een klein geldbedrag werd vervolgens afgegeven waarop de man het etablissement verliet en er op een fiets vandoor ging.” Niemand raakte gewond.

De politie begon direct na de overval een onderzoek. “Voor het pand staan drie politiewagens”, ziet Rick ten Cate van tencatefotografie.nl die vrij snel na de overval ter plaatse was. “In het filiaal wordt onderzoek gedaan waarbij politieagenten onder andere in gesprek zijn met medewerkers.”

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben. “Heb je meer informatie over deze zaak waarbij je iets gezien of gehoord hebt? Bel dan met 0900 88 44.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *