Hart onder riem van Groningse restaurants dankzij Steundekeukens

nieuws
Eén van de deelnemende restaurants Foto: Brasserie Groen

Vanaf maandag zijn op de website van #Steundekeukens ook Groningse restaurants te vinden die tijdens de coronacrisis zijn overgestapt op afhalen en bezorgen.  Inmiddels hebben verschillende restaurants in de Stad zich aangemeld.

Het initiatief, bedacht door een vriendengroep uit Utrecht, is inmiddels in meerdere steden actief.  Vele restaurants zijn vanaf 15 maart  uit nood begonnen met aanbieden van afhaal- en bezorgmaaltijden, maar omdat ze niet zijn aangesloten bij de bekende maaltijdbezorgdiensten (Thuisbezorgd, UberEats etc.) en hier alleen via hun eigen website en posters op de ramen van het restaurant over communiceerden, wist niemand precies welk restaurant er bezorgde.

Op Steundekeukens.nl  kunnen restaurants zich simpel aanmelden en kunnen consumenten snel zien welke van hun favoriete restaurants zijn overgestapt op afhalen en bezorgen. Het initiatief is geheel vrijwillig en zonder winstoogmerk.

Deel dit artikel: