Haren Doet Update #2: Haren komt in actie

nieuws

Omdat de radioprogrammering van OOG door het coronavirus grotendeels stil ligt, brengt de Haren Doet-redactie de wekelijkse Haren Doet Update. Met vandaag veel Harenaars die in beweging zijn gekomen.

Zo praat Kevin van der Laan met Jochem de Josselin de Jong, hij zette een tijdelijke bezorgdienst op voor ondernemers in Haren. Ook is Cato van der Vlugt te horen. Zij heeft samen met een aantal buren aan de Meerweg Hartepost gestuurd aan zorgcentrum De Dilgt.

Jan Broekman komt in actie voor zijn vaste café De Pub, hij maakt dit weekend spareribs klaar op bestelling. Tenslotte vertelt voorzitster Mirjam Wieringa van Plaatselijk Belang Glimmen welk effect de coronacrisis op haar dorp heeft.

Luister de Haren Doet Update hier:

De Haren Doet Update is ook te beluisteren via de bekende podcastapps.

Deel dit artikel: