Gratis adverteren voor bijzondere acties in noordelijke kranten

nieuws

De NDC Mediagroep stelt de komende tijd vanwege de coronacrisis in de dagbladen gratis advertentieruimte beschikbaar voor ondernemers.

De ruimte is bedoeld voor bijzondere acties die extra aandacht kunnen gebruiken. “In deze bizarre tijd moeten we elkaar helpen waar dat kan”, aldus de NDC.

De NDC mediagroep is uitgever van het Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad.

Mer informatie: NDC Mediagroep

Deel dit artikel:

 1. Sympathieke actie van het Dagblad.
  Ook leuk is dat de digitale krant nu gratis beschikbaar is voor niet-abonnees.
  In deze tijden is dat heel mooi. Ook al moet ik zeggen dat ik het DvhN inhoudelijk een zeer zwakke krant vind.

 2. Ha, een pleister op de wonde voor al die freelancers die het Dagblad bij de eerste Coronapatiënt als rottend voedsel overboord gesmeten hebben.

 3. Ook sympathiek is dat de NDC mediagroep de hand gaat ophouden en een waanzinnig bedrag vraagt uit het noodfonds, tevens gaan ze voorlopig geen gebruik meer maken van freelancers en recensenten, en die gaan hun beurt ook weer de hand ophouden bij datzelfde fonds.
  Die arme recensent kan nu niet meer op kosten van de NDC uit eten gaan, en dus ook geen wollig stukje meer schrijven over simpele kost met heel veel glazen wijn.
  NDC mediagroep staat al jaren in de etalage om verkocht te worden, met het geld uit het noodfonds kunnen ze het even langer in de etalage houden om uiteindelijk verkocht te worden dan wel failliet te laten gaan en als AD editie Noord terug te keren.

 4. Je hebt gelijk een klok horen luiden, maar je weet niet etc etc. Doet er ook niet toe. Dat de media in zwaar weer zitten is op zich geen nieuws. Maar in plaats dat de noordelijk media haar krachten bundeld, geeft een zwaar door de overheid gesubsidieerde instantie (r……d) af op haar schrijvende evenpoot in de angst hun subsidie kwijt te raken, welke gevolgen dit geeft hoor je ze niet over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *