AH Zuiderdiep: ‘Vermijd hand-op-handcontact aan de kassa’

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112Groningen.nl

Ook supermarkten in Groningen nemen maatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. De Albert Heijn aan het Zuiderdiep adviseert klanten om zo min mogelijk contant te betalen en gebruik te maken van de zelfscan-kassa’s.

Ook vraagt de supermarkt om contant geld niet meer in de handen van haar kassamedewerkers te leggen. In plaats daarvan dringt de supermarkt aan om bij contante betalingen gebruik te maken van het betaalplateau op het plateau voor de kassa.

Met de maatregel hoopt de supermarkt zowel haar personeel, als haar klanten te behoeden voor besmetting met het coronavirus. De maatregel is volgens de supermarkt een verlengstuk van de maatregelen die het RIVM deze week afkondigde.

Deel dit artikel: