Schuurbrand aan Engelberterweg snel onder controle

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een schuur aan de Engelberterweg in Engelbert heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van een schuurbrand kwam rond 19.50 uur bij de hulpdiensten binnen. In eerste instantie werd de blusploeg van Harkstede opgeroepen. Al snel werd er opgeschaald waarbij het schuimblusvoertuig van de Stadse brandweer ter assistentie werd gevraagd. “Het schuimblusvoertuig is uiteindelijk niet ingezet”, vertelt Ten Cate die kort na de hulpdiensten arriveerde. “Ook van een schuurbrand bleek geen sprake te zijn. Een aantal containers die tegen het gebouw aanstonden hadden door nog onbekende oorzaak vlam gevat.”

De brandweerlieden van Harkstede hebben deze vuurhaard geblust en hebben een nacontrole gedaan. Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl