Samir Memisevic per direct van FC Groningen naar China

nieuws
Foto: Sportphotoagency.com Samir Memisevic van FC Groningen.

FC Groningen heeft met Hebei CF een akkoord bereikt over de transfer van Samir Memisevic. De 26-jarige Bosniër maakt per direct de overstap naar de Chinese club, waar hij een meerjarige verbintenis tekent.

Samir Memisevic kwam in de zomer van 2016 naar FC Groningen en de verdediger/middenvelder speelde meer dan honderd officiële wedstrijden.

“Samir had nog een contract voor anderhalf seizoen. Wij hebben gemeend dat wij op dit moment voor FC Groningen een betere transfer konden realiseren dan eventueel komende zomer, daarom laten wij hem tussentijds vertrekken”, aldus Technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Wij danken Samir voor zijn inzet bij de club en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière.”