Minerva krijgt een kunstig groen plein op het dak

nieuws

Academie Minerva krijgt een groene en permanente invulling van het binnenplein op het dak. Een kunstenaar met gevoel voor tuinen mag het samen met de opleiding gaan realiseren.

‘Beeldend kunstenaars met affiniteit voor tuinen en hovenieren kunnen tot 23 maart een aanvraag indienen voor een werkperiode bij Academie Minerva. Kunstenaars met een concreet voorstel en/of een globale onderzoeksvraag kunnen een voorstel indienen.

De Open Oproep On Campus Academie Minerva richt zich op een groene en permanente invulling van het binnenplein van de academie, een kenmerkend gebouw uit 1984 van architect Piet Blom (1934-1999)’, meldt de Academie.

Het een en ander wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *