Martini Sparks houdt zich aardig staande tegen koploper

sport

De basketbalsters van Martini Sparks hebben zich zaterdagavond in Katwijk goed geweerd tegen koploper Grasshoppers. Het werd een relatief bescheiden 79-61 nederlaag.

De ruststand was gelijk (34-34) en vijf speelminuten later had Sparks zelfs een voorsprong van 8 punten. Vervolgens ging het bij Grasshoppers in een hogere versnelling, en kon het team uit Haren het tempo niet meer bijbenen.

De ploeg van coach Klaas Stoppels blijft zevende in de Dutch Basketball League, met 4 punten uit 20 duels. Utrecht Cangeroes, dat met 89-45 onderuit ging tegen Loon Lions, blijft achtste en laatste, eveneens met 4 punten. Koploper Grasshoppers heeft 32 punten uit 19 duels, gevolgd door Binnenland en Loon Lions, met resp. 30 en 28 punten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *