Brandweer rukt uit naar zinkende woonboot aan Hoendiep

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt naar het Hoendiep, omdat daar een woonboot dreigde te zinken.

De politie heeft, om de brandweer de ruimte te geven, tijdelijk één rijbaan van het Hoendiep afgesloten. De brandweer heeft het grootste gedeelte van de boot leeggepompt. De bewoners pompen het resteren de water met een eigen pomp weg, totdat de boot vrij is van water.

De bewoners van de boot merkten vanochtend al dat de boot water maakte. Volgens de eigenaresse had dat te maken met de hoge waterstand. De boot heeft vermoedelijk veel schade. Wel waren de bewoners erg dankbaar dat de brandweer ze heeft kunnen helpen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *