Verzet speelt op geheime plekken in Groningen

nieuws

Van de makers van het succesvolle theaterfeuilleton Uut de Hoogte komt er nu Verzet. Groningen kan het hele jaar op geheime plekken naar dit mobiele theater.

Het gaat over ‘de meest onnozele en onbekende verzetsgroep die Groningen nooit gekend heeft’. Er komen tot eind dit jaar vier afleveringen oftewel ‘missies’. Het begint 26 januari en eindigt 5 december.

‘Om het ‘ze’ niet makkelijk te maken om onze extreem belangrijke missies te saboteren, wordt de speellocatie pas op het allerlaatst, één dag van te voren, bekend gemaakt middels een vertrouwelijke e-mail en enkel aan eenieder die een toegangsbewijs heeft verkregen via de supergeheime server www.strontzat.com‘.

‘Kom in verzet’ is geschreven door Jan Veldman, regie doet Jack Nieborg.