Stadjer (28) komt om het leven bij ernstig verkeersongeluk

nieuws
Foto: Dennie Gaasendam - 112groningen.nl

Bij een ernstig verkeersongeluk op de Verbindingsweg nabij Westerlee in de gemeente Oldambt is zaterdagochtend een 28-jarige man uit de stad om het leven gekomen. Dat heeft de politie zaterdagmiddag bekendgemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur. “Een auto is door nog onbekende oorzaak tegen een boom tot stilstand gekomen”, vertelt een politiewoordvoerder. “Het ging om een ongeluk waar geen andere voertuigen bij betrokken waren. Direct was duidelijk dat de situatie ernstig was.” Behalve de politie en een ambulance werd ook de brandweer van Winschoten opgeroepen om ter plaatse te gaan. Ook een traumahelikopter werd naar het ongeluk gestuurd. Ondanks alle hulp kwam de bestuurder te overlijden.

Voor zover bekend zaten er geen andere personen in het voertuig. De Ontsluitingsweg is een groot deel van de ochtend afgesloten geweest vanwege politie-onderzoek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *