FC Groningen aanvoerder Te Wierik over contract bij FC Twente: “Slaat helemaal nergens op”

sport
Foto: sportphotoagency.com

FC Groningen aanvoerder Mike te Wierik zegt dat er geen sprake van is dat hij een tweejarige contract bij FC Twente kan tekenen, zoals De Telegraaf donderdag meldde.

“Het slaat helemaal nergens op, wie dat nou weer heeft verzonnen”, aldus de verdediger na de vrijdagtraining. FC Twente heeft wel belangstelling, maar er zijn ook andere clubs die Te Wierik willen hebben. Daarnaast is ook een contractverlenging bij FC Groningen niet uitgesloten.

Volgens trainer Danny Buijs doet zo’n gerucht wat met een speler. Zo kreeg Te Wierik veel negatieve reacties via de sociale media. Volgens Buijs onterecht omdat Te Wierik er “elke week staat en alles geeft”.

Deel dit artikel: