FC Groningen aanvaller Benschop definitief naar Cyprus

sport
Foto: sportphotoagency.com

Charlison Benschop vertrekt definitief naar Apollon Limassol uit Cyprus. FC Groningen ontvangt een transfersom voor de 30-jarie spits. De hoogte er van is niet bekend gemaakt.

“Charlison kwam afgelopen zomer met bepaalde verwachtingen naar Groningen”, aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Hoewel hij zeker een aandeel heeft gehad binnen het team in de eerste seizoenshelft, hebben wij na een half jaar met elkaar ook geconcludeerd dat het niet is geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht”.

“Met Kaj Sierhuis en Joel Asoro hebben wij jonge en talentvolle spitsen binnen de eerste selectie en daarnaast klopt jeugdinternational Romano Postema nadrukkelijk op de deur”, vervolgt Fledderus. “Met het vertrek van Benschop is er voor alle drie de spitsen nog meer ruimte om zich nog verder te ontwikkelen, hetgeen wij een belangrijk uitgangspunt vinden bij FC Groningen.”

Benschop speelde een half jaar voor FC Groningen. Hij kwam over van het Duitse FC Ingolstadt.

Deel dit artikel: