Emily (15) mogelijk ontvoerd in gestolen auto van ouders

nieuws
foto: Sammie Lobo / 112groningen.nl

De politie heeft zojuist meer informatie gegeven over de verdwijning van Emily. Mogelijk is zij tegen haar wil in de gestolen auto van haar ouders meegenomen.

In de vroege woensdagochtend van 15 januari werd er ingebroken in de woning van Emily en haar familie in Grootegast. Hierbij werd de auto van de ouders van de tiener weggenomen. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat Emily mogelijk tegen haar wil is meegenomen. De gestolen auto is een Peugeot 307 Break.

Uit aanwijzingen blijkt dat de auto in de omgeving van Roosendaal en Oosterland (Zeeland) is geweest. In die omgeving is naar de auto en Emily uitgekeken maar werd niets aangetroffen.

‘Heb je een vermoeden waar Emily is, heb je haar en/of de auto gezien of weet je waar ze op dit moment is? Bel dan direct met 0900-8844. In geval van nood kun je uiteraard 1 1 2 bellen’.

Deel dit artikel:

  1. 80 % van jeugdzorg kinderen komen slecht t recht ze moeten de ouders meer geld bieden om.de juiste hulp t krijgen niet direft een kind uit huis plaatsen ook vele kinderen plegen zelfmoord er moet worden in gegrepen bij jeugdzorg dan ook echt en de politie moet zich er niet mee bemoeien want meeste zaken gaat on te recht maar dat is nederland zo klein die is zoooo corrupt is het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *