D66 jongeren gaan ‘spijbelen’ om basisschoolleraren te helpen

Leden van de jongerenafdeling van D66 leggen op de dag van het onderwijs (24 januari) hun studie neer om een dag mee te helpen op basisscholen. Ook voorzitter Puck Rouffaer en anderen van de Groningse afdeling doen mee.

“We hebben natuurlijk allemaal ooit eens op de basisschool gezeten. Voor alle waardevolle dingen die onze docenten ons hebben bijgebracht verdienen ze het nu om even in het zonnetje gezet te worden,” aldus Rouffaer. “Leraren staan onder druk. Door de hoge werkdruk en het tekort aan leraren wordt hun werk bijna onmogelijk gemaakt.

Rouffaer wil meer waardering voor Nederlandse leraren. “Onderwijs is bepalend voor de kansen in je leven en persoonlijke vorming. En leraren zijn het fundament van ons onderwijs.”

Deel dit artikel:

  1. De immigratie moet teruggedrongen worden. Daar loopt alles op vast. Maar ook in de zorg, medicijnentekort, wegennet, openbaar vervoer, krapte op de huisvesting en tevens daardoor de oplopende huizenprijzen.

    Maar dat is tegen het zere been van D66 en tegelijkertijd dit soort propaganda voeren.

    Dit land raakt zo langzamerhand ontwricht, doordat onze infrastructuur er niet meer op is berekend. En Klimaatvluchtelingen hebben in toekomst ook mogelijk recht op asiel aldus de VN-mensenrechtencommissie gisteravond. Om die reden worden de boeren ook uitgekocht als landjepik, om ruimte te krijgen om straks te kunnen bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *