Bezorgauto rijdt in gat werkzaamheden binnenstad

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een elektrische bezorgauto is maandagavond betrokken geraakt bij een merkwaardig ongeval in de binnenstad. De wagen kwam boven een gat veroorzaakt door wegwerkzaamheden te hangen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur op de kruising van de Oude Kijk in ’t Jatstraat met de Grote Kromme Elleboog. “Het wagentje stond geparkeerd toen het door nog onduidelijke oorzaak ineens begon te rijden”, vertelt Wind. Daarbij reed het door een aantal hekken heen die om de wegwerkzaamheden heen stonden. De bezorgauto belandde vervolgens gedeeltelijk in de kuil.

“Niemand is gewond geraakt. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de wagen uit het gat te takelen.” Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl