Maximum snelheid van 100 kilometer gaat half maart in

nieuws
foto: Google Streetview

De maximum snelheid op de weg overdag gaat op 16 maart naar honderd kilometer per uur. Dat meldt de NOS. In Groningen gaat het om de A7 en de A28.

Volgens minister Van Nieuwenhuizen zijn in maart alle verkeersborden aangepast. Rijkswaterstaat gaat de nieuwe borden tussen donderdagavond 12 maart en maandagochtend 16 maart plaatsen. De maximumsnelheid is nodig om de stikstofuitstoot terug te brengen. Zo krijgt de bouwsector weer ruimte om aan de slag te gaan.

In de avond na 19.00 uur en in de nacht mag er op diverse snelwegen wel 120 of 130 kilometer per uur gereden worden.

Deel dit artikel:

  1. Gelukkig maar. Blijven we voor eeuwig leven. Net als onze kinderen (wat eigenlijk het probleem is, maar goed dat is vloeken in de kerk)!

  2. vreemd, er rijden zo veel elektrische auto’s op de weg toch. en dan dit. oja ook nog de wagens die op gas rijden. CNG en zo . dus een grote flauwe kul al die nieuwe auto’s op de weg en alternatieve brandstoffen. weer een leugen van de bestuurders VVD en kornuiten. hoe lang laten de Nederlanders zich nog voor de gek houden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *