Groninger studenten zetten zich in voor Serious Request

Studenten van het Noorderpoort in Groningen komen in actie voor Serious Request. De studenten sluiten zichzelf 24 uur lang op in school om geld in te zamelen voor het goede doel.Serious Request is een actie van 3FM. Dit jaar lopen verschillende 3FM DJ’s van Goes naar Groningen. Met de actie wordt geld ingezameld om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel.

De studenten van het Noorderpoort willen hier graag hun steentje aan bijdragen. Het streven is om vijfduizend euro op te halen. “Maar het liefst veel meer”, aldus één van de studenten.

Gedurende de 24 uur hebben de studenten een druk programma. Tijdens de schooluren krijgen ze gewoon les. Maar vanavond en vannacht hebben ze allerlei activiteiten en workshops, zoals kerstkaarten maken en cupcakes bakken. Deze worden verkocht en het geld wat ze daarmee verdienen gaat uiteraard naar Serious Request.

De studenten zijn via Facebook en Instagram te volgen. Hier kun je doneren.