Groningen draagt ton bij aan NoordenDigitaal

nieuws
Bron foto: Elin Stil

De gemeente Groningen draagt 100 duizend euro bij aan de organisatie van NoordenDigitaal. Dat is een regionaal programma voor en tijdens een landelijke conferentie in Groningen, medio maart volgend jaar.

Tijdens de conferentie NederlandDigitaal gaan bedrijven en instellingen kennis uitwisselen en samenwerkingsverbanden aan, om richting te geven aan de digitalisering in ons land. Het aanvullend programma richt zich met de titel ‘NoordenDigitaal’ op een zo breed mogelijk publiek. “Het gaat om jong en oud, zowel privé als in het werk,” aldus wethouder Paul de Rook.

Hij rekent erop dat bedrijven en instellingen uit het noorden zich tijdens de conferentie willen etaleren. “We hebben in deze regio op digitaal gebied veel te bieden. Dat willen we graag onder de aandacht brengen.” Ondernemers, wetenschappers, onderwijsdeskudigen en anderen kunnen onder meer een deelsessie organiseren of een demonstratie geven op een innovatiemarkt.

Deel dit artikel: