Verdachte aangehouden voor Steentilbrug-mishandeling

nieuws
Foto: Andries Oord

De politie heeft een 31-jarige man uit Den Haag aangehouden vanwege de Steentilbrug-mishandeling. De man meldde zich afgelopen weekend uit eigen beweging bij de politie.

“Afgelopen week hebben we in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht besteedt aan de mishandeling”, vertelt politiewoordvoerder Kalina Pruntel. “Naar aanleiding van deze uitzending heeft een 31-jarige man zich gemeld. Hij is aangehouden en zit op dit moment nog vast.”

De mishandeling vond plaats op 30 juni. Een 47-jarige man liep op die zondagochtend om 07.30 uur met de verdachte op de Steentilstraat in de richting van de Steentilbrug. Bij de brug werd het slachtoffer door de verdachte geslagen. De man viel hierbij op de grond en raakte met zijn hoofd een scherpe betonnen rand waardoor hij ernstig gewond raakte. De man volgt op dit moment een langdurig revalidatietraject.