Reserves FC Groningen buigen met tien man achterstand om tegen Feyenoord

Foto Wouter Holsappel. FC Groningen 2 - Feyenoord 2

Het tweede elftal van FC Groningen speelde dinsdagmiddag thuis met 3-3 gelijk tegen Feyenoord. FC Groningen blijft daardoor koploper in de reservecompetitie A.

FC Groningen trad aan met behoorlijk wat eerste elftalspelers zoals Mike te Wierik, Ahmed El Messaoudi, Joel Asoro en Samir Memisevic. Die laatste viel al snel geblesseerd uit en werd vervangen door Django Warmerdam.

FC Groningen opende na 18 minuten de score via Sam Schreck. Rodney Huijgen maakte direct na rust de 1-1 voor de Rotterdammers. Luciano Narsingh zette Feyenoord op voorsprong. FC Groningen doelman Jan Boer kreeg vervolgens rood, omdat hij een doorgebroken tegenstander neer legde. Yassin Ayoub schoot vanuit een vrije trap de 1-3 binnen. FC Groningen rechtte de rug en door twee doelpunten van Amir Absalem werd het 3-3.