‘Perfecte papa’s en mama’s bestaan niet’

nieuws

Tijdens de conferentie ‘De schaduwkanten van ouderschap’ in de Euroborg presenteerden wethouder Mathias Gijsbertsen, WIJ Groningen en Veilig Thuis de nieuwe publiekscampagne tegen kindermishandeling. Het thema is dit jaar ‘perfecte papa’s en mama’s bestaan niet’.

De campagne bestaat o.a. uit een postercampagne, een magazine en een social mediacampagne. Ook zullen er spotjes van de campagne op OOG-TV te zien zijn. Ook zijn er diverse activiteiten op scholen en WIJ-locaties binnen de gemeente.

Wethouder Jeugd Mattias Gijsbertsen:” “Met behulp van de campagne willen we aangeven dat inwoners met hun vragen niet alleen staan. We willen de drempel verlagen om in gesprek te gaan met familie, vrienden of WIJ Groningen over dit onderwerp. Laten we leren van elkaar.”

De week tegen kindermishandeling 2019 vindt plaats van 18 tot en met 24 november.

Week tegen Kindermishandeling © Henk Tammens
Foto: Henk Tammens

 

 

Deel dit artikel: