Marco van de Kreeke weg als directeur Groningen Airport Eelde

nieuws
Foto Andor Heij: Vliegtuig gaat op Groninger Airport Eelde landen.

Marco van de Kreeke stopt als directeur van Groningen Airport Eelde. De Raad van Commissarissen, de aandeelhouders en Van de Kreeke zijn dit overeengekomen.

Van de Kreeke was sinds 1 juni 2012 directeur, maar zat al enkele maanden ziek thuis. Hij zegt: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik heb ik de afgelopen zeven jaar met heel veel plezier leiding gegeven aan dit mooie en bijzondere bedrijf. Het is nu tijd voor iemand anders om het stokje over te nemen.”

Volgens voorzitter Leendert Klasssen van de Raad van Commissarissen heeft Van de Kreeke veel betekend voor de ontwikkeling van de luchthaven. Het vliegveld gaat een nieuwe fase in. Dat betekent ook nieuw leiderschap. Op korte termijn wordt een interim-directeur benoemd. Daarna gaat men op zoek naar een nieuwe directeur. Voorlopig is Leendert Klaassen statuair bestuurder.

Deel dit artikel: