Kon Veel Minder de Podcast: We houden het kort vandaag

sport
Ahmad Mendes Moreira. Foto: sportphotoagency.com

Er was vorige week geen wedstrijd van FC Groningen. Ondanks dat er niet heel veel te bespreken is, hebben de jongens van Kon Veel Minder de Podcast toch een aflevering voor jullie klaarstaan. 

In de veertiende aflevering van Kon Veel Minder de Podcast bespreken de heren het vertrek van commercieel directeur Robbert Klaver bij FC Groningen. Door een verschil van inzicht met algemeen directeur Wouter Gudde, hebben de beide partijen besloten om uit elkaar te gaan. Spits Romano Postema eindigde het WK Onder 18 met een vierde plek, na de verloren wedstrijd tegen Frankrijk. Volgens Kon Veel Minder de Podcast ligt het aan de trainer, die Postema veel meer minuten had moeten geven.

Daarnaast bespreken de heren de gebeurtenis rondom oud-FC’er Ahmad Mendes Moreira, die racistisch bejegend werd tijdens de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior Rotterdam.

Aanstaande zondag speelt FC Groningen in eigen huis tegen Feyenoord. Op de huidige ranglijst staat de Trots van het Noorden hoger dan de Rotterdammers en Kon Veel Minder denkt ook dat Groningen prima kan winnen van de ploeg van Dick Advocaat.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcasts.