Speciale trein naar presentatie Groninger scheurkalender

nieuws

In de voormalige Tramwerkplaats in Winschoten wordt vrijdag 18 oktober de Groninger scheurkalender 2020 gepresenteerd.

Die dag vertrekt om 14.52 uur vanaf spoor 3b in Groningen een speciale trein met inzenders naar Winschoten. Het is voor de vijfde keer dat de initiatiefnemers van de kalender zo’n reis in combinatie met Arriva ondernemen. Vorig jaar waren de inzenders te gast in het gebouw van de Gasunie.

In samenwerking met 14 maatschappelijk betrokken organisaties zijn de Groningers begin dit jaar opgeroepen foto’s te maken van wat hen in hun provincie beweegt. In totaal zijn er meer dan 1.800 inzendingen binnengekomen, waaruit een jury een selectie heeft gemaakt.

Alle inzenders hebben voor de officiële presentatie een uitnodiging ontvangen. Iedereen die niet heeft ingezonden mag ook mee naar Winschoten, maar moet zich aanmelden via info@groningerscheurkalender.nl

Deel dit artikel: