Ruitervereniging Advendo staat vanaf februari op straat

Volgend jaar bestaat de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Advendo 75 jaar. Maar zoals het er nu uitziet heeft de club vanaf februari volgend jaar geen plek meer om dit te vieren.

De gemeente heeft het terrein waar de manege op staat en de grond er omheen verkocht. Manege Advendo zit al bijna 45 jaar op de locatie Oude Roodehaan.  De manege zoekt daarom een nieuwe plek voor 12 pony’s en paarden in de nabije omgeving van de stad Groningen.

Ook vraagt de stichting om financiële steun: “Het hoeft geen kant en klare manege te zijn. Wij zijn al blij met een grote schuur en voldoende grond om de paarden te kunnen weiden. Met financiële ondersteuning kunnen we zelf een nieuwe plek ombouwen tot manege.”

Manege Advendo is een vereniging zonder commercieel doel. Ideeën en steun kunnen gericht worden aan de manager via manege_advendo@live.nl

Deel dit artikel: