Kon Veel Minder S02E11: “Romano moet gewoon spelen”

nieuws
Foto: sportphotoagency.com

FC Groningen wist het afgelopen weekend met 1-1 gelijk te spelen tegen aartsrivaal SC Heerenveen. Aankomende woensdag wacht alweer de volgende wedstrijd van de Trots van het Noorden tegen Harkemase Boys, dat uitkomt in de Derde Divisie Zaterdag, het vierde niveau van Nederland.

De VAR speelde een grote rol tijdens de Derby van het Noorden. In deze aflevering van Kon Veel Minder de Podcast bespreken Maarten, Thijs en Wouter het spel van de Groningers tegen Heerenveen. Daarnaast komt ook het kersverse nieuws rondom commercieel directeur Robbert Klaver ter sprake, de ontwikkelingen van de 17-jarige Romano Postema in Brazilië en de aankomende wedstrijden tegen Harkemase Boys en Willem II.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel:
Adverteren?