Geldzorgen Mikkelhorst voorlopig voorbij

De financieel problemen voor de dagopvang de Mikkelhorst in Haren lijken voorlopig voorbij. De zorgboerderij krijgt dit jaar zo’n 55.000 euro.

Voor volgende jaren is nog niet duidelijk hoeveel De Mikkelhorst gaat krijgen.De Mikkelhorst krijgt geld uit een potje voor kinderboerderijen uit een pot voor Natuur- en Duurzaamheidseducatie en geld vanuit het participatiebudget.

De Mikkelhorst is een zelfstandige ecologische zorgboerderij, een kinderboerderij en een dagbesteding in Haren er werken ongeveer negentig vrijwilligers. De begroting voor 2019 en 2020 is sluitend maar men maakt zich zorgen over de vergoedingen die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning worden toegekend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *