Deel noordbaan ring zuid twee nachten dicht

nieuws

De komende twee nachten worden op twee plekken op de zuidelijke ringweg spoedreparaties uitgevoerd. Daarvoor wordt een deel van de noordbaan van de ringweg afgezet.

Dit betekent dat vanaf woensdagavond 22.00 uur tot donderdagochtend 06.00 uur en vanaf donderdag avond 22.00 uur tot vrijdagochtend 6.00 uur de ringweg dicht is vanaf knooppunt Euvelgunne tot en met de afrit Hereweg (in de richting Drachten). De ringweg richting Hoogezand is wel open en dat geldt ook voor de toerit van de Hereweg naar de zuidelijke ringweg richting Drachten.

Er zijn spoedreparaties nodig op twee locaties: bij viaduct Esperantokruising en bij viaduct Oude Winschoterdiep. Daar worden stukken asfalt verwijderd en opnieuw aangebracht. Daarnaast worden onderzoeken en metingen uitgevoerd. Omwonenden kunnen geluidsoverlast ondervinden.