Baudet en Hiddema komen dinsdagavond naar Huize Maas

nieuws
Foto's: DWDD WikiMedia Commons (CCY 3.0)

De Provinciale Statenfractie van Forum voor Democratie houdt dinsdagavond een ledenborrel in Huize Maas. Daarbij zullen ook Tweede Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema aanwezig zijn.

Tijdens de borrel kunnen Forum-leden en hun introducé’s nader kennis te maken met de Provinciale Statenfractie en diverse landelijke FVD-gezichten.

Voor de borrel moeten wel kaarten besteld worden en is dus niet publiek toegankelijk.

Deel dit artikel:

  1. @Sjoerd Heb je je wel verdiept in WAAROM Klaver dit zegt en doet? Zijn uitleg was niet alleen heel plausibel – ‘ Je kunt alles wel tegenhouden maar dan gebeurt er niks meer, en deze begroting bevat zoveel verbeteringen dat we er niet voor willen gaan liggen’ – maar het blijkt dat andere partijen al jaren zo redeneren en stemmen. Klaver is gewoon de eerste die het hardop zegt, en wordt daarom nu gekielhaald…. Maar jij bent blijkbaar van de school die zegt dat de oppositie ALTIJD tegen moet zijn. Niet erg constructief… Hoe krijg je zo ooit iets gedaan?

  2. @Appie uiteraard ook van belang in welk politiek spectrum je zit. De landelijke politiek weet ook heel goed, hoe de opinie in elkaar steekt. Maar je vult mijn gedachten in, terwijl ik slechts als advocaat van de duivel mijn onbegrip toon, het waarom dat deze partijen zo groot worden. Ik heb NIETS met de PVV en FvD!

    Maar uit wel mijn zorgen, doordat de gevestigde politieke partijen hun achterban niet meer bedienen, dit soort partijen kans zien om te groeien. Hoewel dit stagneert. Maar dat is gelukkig grotendeels aan zichzelf te wijten, door uitspraken te doen, die menigeen de wenkbrauwen doet fronsen. Het potentieel is wel enorm groot.

    Je hoeft niet constructief te zijn. Want deze begroting is absoluut niet in het landsbelang. Lees mensbelang! We zien het al 2 decennia, waarop regeringspartijen in wisselende samenstellingen een ruk naar rechts maken. Een oppositie bestaat niet meer Appie. Ze debatteren op veilig. Zodat ze in een volgende coalitieoverleg voor een regeerakkoord nooit geen bakzeil zullen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *