Arjen Robben en Jason Dourisseau vereeuwigd in sportcentrum

Twee portretten van Arjen Robben en Jason Dourisseau zijn woensdag in sportcentrum Europapark onthuld.


De kunstwerken zijn een geschenk van het Noorderpoort aan de gemeente Groningen. Het Noorderpoort wil op deze manier laten zien dat het erg blij is met de samenwerking met de gemeente. Het sportcentrum, dat inmiddels een jaar in gebruik is, is een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

Wethouder Paul de Rook was er bij om de doeken in ontvangst te nemen. De wethouder is erg blij met de kunstwerken, hij noemt het een mooie toevoeging aan een mooi gebouw dat is ontstaan uit een prettige samenwerking.

De portretten zijn gemaakt door kunstenaarsduo ZKUMM, bestaande uit Oscar Venema en Sandra de Groot uit Groningen. De twee zijn erg blij dat hun werk in de smaak valt bij het Noorderpoort en de Gemeente.

Deel dit artikel: