‘Weer een mooie stap naar een leefbaarder A-kwartier’

nieuws

Veel pandjes staan er al enkele jaren leeg, sinds het verdwijnen van de prostitutie. Ondertussen zijn allerlei muurschilderingen in de Hoekstraat verschenen.

‘In de Hoekstraat voorzag kunstenaar Marc Weddeman de afgelopen tijd enkele garagedeuren en een muurtje van mooie schilderingen. Hij plaatste eind augustus de laatste afbeelding. Eerder dit jaar beschilderde kunstenaar Jelmer Dijkstra in de Muurstraat al een garagedeur met een paard en wagen.

Andere schilderingen stellen onder andere fietsende kinderen, een kieviet, een koe en schaduwen van bewoners met vuilniszakken voor. Hiermee is na veel inzet van bewoners en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen weer een mooie stap gemaakt naar een leefbaarder A-kwartier’, schrijft de gemeente in een nieuwsbrief.

Deel dit artikel:

  1. nauw dat is mooi maar verder is de straat er niet mooier op geworden nog veel oude pandje waar niets aangedaan worden doordat de gemeente groningen in een pandjebaas al een langere tijd met elkaar overhoop liggen over de verbouwing nee ik heb niet zo de gedachte dat de straat er beter op geworden is maar goed dat zeggen ze altijd maar even om even weer in de aandacht te komen niet hoe lang zijn de rode lichten uitgegaan in dat er werd gezegt wordt een mooie straat nauw nauw ja alleen de muurstraat in mooi geworden de rest is gewoon net slooppandjes

  2. Gemeente Groningen bezoek Haarlem eens. Leuke mixstraatjes van wonen winkeltjes kunst en ontbijttentjes. Deze straat betrekken bij studenten universiteit binnenstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *