Nachtburgemeester is klaar met seksuele intimidatie in uitgaansleven

Nachtburgemeester Merlijn Poolman wil het uitgaansleven veiliger maken, voornamelijk voor vrouwen. Poolman richtte onlangs de Nachtraad op om, samen met dertien anderen, dit probleem en andere problemen uit het nachtleven aan te pakken. 

De nachtburgemeester en de Nachtraad willen dat er meer bewustwording komt voor dit probleem. Dat doet de raad onder andere door cursussen aan het barpersoneel van de kroegen aan te bieden. Op deze manier hoopt de raad dat het barpersoneel seksuele intimidatie beter herkent en weet hoe ze hierop moeten reageren.

Merel Cuperus, lid van de Nachtraad, roept vrouwen ook op om mensen hier zelf op aan te spreken en het er nooit bij te laten. Zo worden voornamelijk vrouwen zomaar aangeraakt op intieme plekken. De nachtraad hoopt dat wanneer mensen seksuele intimidatie zien gebeuren, dat ze er iets van zeggen.

 

Deel dit artikel:

 1. Er gaat niets boven…

  Als wij uitgaan, gaat onze waakzame Attila gezellig mee. Attila is onze trouwe grote Turkse herdershond. (Dit ras is speciaal gefokt om wolven af te maken.) Wij hebben nooit last van seksuele intimidatie.

  Maar er gaat natuurlijk niets boven onze Groninger politie: waakzaam en dienstbaar!

 2. duhh banga lijsten en zo en nu dit weer. ga een tijdje in een warmland wonen daar heet het flirten! en hier seksuele intimidatie.wordt eens volwassen

 3. Hallo OOG,

  Oelinda de Vries heeft de seksuele intimidatie in het Groningse uitgaansleven als nachtburgemeester als eerste aangepakt.

  OOG heeft over nachtburgemeester Oelinda de Vries en de seksuele intimidatie ongetwijfeld een nieuwsbericht geschreven. Ik heb dat nieuwsbericht van OOG helaas niet kunnen vinden. Daarom geef ik hier de volgende links:

  https://gezinsbode.nl/artikel/693638/oog-tv-nachtburgemeester-veel-problemen-in-uitgaansleven.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  en

  https://www.sikkom.nl/oelinda-vries-belang-nachtburgemeester/?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Groet.

 4. (…)

  Vrienden, jullie laten je leiden door de heilige Geest. Maar stel dat iemand van jullie toch iets verkeerds doet. Dan moeten jullie hem op een vriendelijke manier helpen om weer het goede te doen. Pas ook op dat je zelf geen verkeerde keuzes maakt.
  Help elkaar altijd. Dan leef je volgens de wet van Christus. En denk niet dat je zelf beter bent dan anderen. Want dan bedrieg je jezelf. Kijk juist kritisch naar de dingen die je doet. Misschien kun je soms trots zijn op jezelf. Laat dat dan niet aan anderen merken. Want God zal je beoordelen op je daden.

  Galaten 6:1-5

  (…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *