Martin Sitalsing vertrekt bij Van Mesdagkliniek en wordt politiechef voor Midden-Nederland

nieuws

Martin Sitalsing wordt de nieuwe politiechef voor Midden-Nederland. De Minister van Justitie en Veiligheid heeft hem dinsdag officieel voorgedragen voor benoeming.

Sitalsing was tussen 2000 en 2005 politiecommissaris van Groningen en Haren. Daarnaast was hij in Groningen werkzaam als als directeur en bestuurder van de Jeugdbescherming Noord. Martin Sitalsing is nu nog voorzitter van de raad van bestuur van Lentis in Groningen en van de Van Mesdagkliniek.

“De afgelopen periode is heel waardevol geweest,” zo stelt Sitalsing.  “Ik kom verrijkt en met veel kennis van andere organisaties terug bij de politie. En ik hoop met de ervaring die ik buiten de politie heb opgedaan bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de politie.”