Kom naar de reünie van het Oosterpark!

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Oosterparkwijk organiseert een groep oud-bewoners een reünie. Op 19 oktober kunnen Oosterparkers hun herinneringen ophalen met oude buurtgenoten.

Omdat het Oosterpark 100 jaar bestaat, zijn er dit jaar veel evenementen in de wijk. Henk de Hamer, lid van de reüniecommissie, vertelt dat er nog geen activiteit was voor oud-bewoners: ‘De organisatie van 100 jaar Oosterpark vertelde dat ze dat heel graag wilden, maar dat er geen mensen waren om het te organiseren. Nou dat wilde ik wel! Dus heb wij met een groep (oud-)bewoners de reüniecommissie opgericht.’

De avond vindt plaats in de Euroborg. FC Groningen heeft aangeboden dit tegen een goedkope prijs te doen, aangezien de club verankerd zit in de historie van de Oosterparkwijk. Tijdens het evenement treedt het Oosterparker Shantykoor Oosterstorm op, is er een voordracht van de dichter E. Fillipus en een DJ die hits uit de jaren ’50, ’60 en ’70 gaat draaien. Aanmelden kan nog tot 28 september via deze link.