FC Groningen gaat voor drie punten

FC Groningen speelt morgen op eigen bodem tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Danny Buijs kent geen goede start en heeft na vijf wedstrijden slechts vier punten.
Vorige week wist Groningen niet te winnen bij VVV Venlo. Ondanks dat Groningen, volgens aanvoerder Mike te Wierik, geen slecht voetbal speelt, weet het niet vaak te scoren. Tot nu toe wist Groningen niet vaker dan vier keer het net te vinden. Terwijl de nieuwkomer van PEC Zwolle, Reza Ghoochannejhad, bij zijn debuut datzelfde aantal doelpunten wist te maken. Toch hebben zowel Mike te Wierik als Kaj Sierhuis vertrouwen in de wedstrijd. Beide zijn ze er van overtuigd dat FC Groningen thuis tegen PEC Zwolle drie punten gaat pakken.

De wedstrijd begint morgenavond om kwart voor acht.

Deel dit artikel: